•  Strada D23, Nr. 2-4, Mamaia Nord, Năvodari | Contact
  •  +40 731 687 440 | +40 746 391 251
ro

 

Cu un aer exotic , relaxant si cu o arhitectura mediteraneana completata de gradina verde racoroasa si de piscina, Vila Pontica este spatiul perfect pentru un eveniment special, care sa marcheze momentul magic din viata ta.

Fiecare eveniment este important iar noi ne dorim sa le oferim clientilor nostri momente remarcabile, fara grijile care sa le rapeasca atentia de la ceea ce conteaza de fapt.

Ce tipuri de evenimente organizam?

Designul frumoasei locatii de pe litoral, piscina, gradina , transforma Vila Pontica intr-o adevarata oaza de natura ce creeaza tot confortul si intimitatea pentru un eveniment deosebit, in compania persoanelor speciale din viata ta.

Team Building

Investeste in echipa ta

Vila Pontica este destinatia ideala de pe litoral pentru Team building-uri de companii ce vor sa le ofere angajatilor mediul perfect pentru a se relaxa, cunoaste mai bine si consolida relatiile cu colegii. Dispunem de camere confortabile si moderne, in timp ce restaurantul propriu se asigura ca va veti delecta cu un meniu variat.  Tot ce ramane de facut este sa te bucuri de activitati interesante si de multa relaxare alaturi de echipa ta.

Cununie civila

Bucura-te de cea mai importanta zi din viata ta

Vila Pontica este locatia intima si speciala perfecta pentru cununia ta civila. Salonul sau gradina interioara plina de arbusti si copaci ce creeaza o oaza de frumusete in jurul piscinei vor marca locul special al momentului tau de neuitat.

Petreceri private si aniversari

Sarbatoreste momentele importante

Frumusetea vilei noastre creeaza ambientul perfect pentru petreceri private si aniversari. Indiferent ca este vorba despre o zi de nastere, un botez, o petrecere de logodna sau orice alt moment important, la noi te vei bucura de o atmosfera festiva cu fiecare vizita.

Inchiriere locatie pentru filmari

Locatie mediteraneana

Vila Pontica poate fi de asemenea nestemata perfecta de pe litoral pentru o filmare. Fie ca este un videoclip sau un film, arhitectura superba, lumina naturala si peisajul verde creeaza conditiile perfecte pentru o filmare intr-un cadru cu adevarat remarcabil.

Ce spatii iti punem la dispozitie

Salonul vilei este spatiul principal pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Arhitectura eleganta si detaliile de decor ce intregesc atmosfera acestei camere creeaza locul perfect pentru un eveniment de succes.

In egala masura, gradina gandita pentru a fi o adevarata oaza magica ce pune piscina in evidenta ofera o atmosfera magica, intima, cu iz mediteranean si incarcata de energiile pozitive ale naturii inconjuratoare si ale litoralului.

Capacitate spatiu

Vila Pontica este perfecta pentru evenimente de 70 de persoane in salon sau de 150 de persoane in curtea cu gradina. In functie de nevoile evenimentului tau, iti vom pune la dispozitie cea mai buna aranjare si decorare a spatiului, pentru a crea ambientul pe care ti-l doresti in ziua ta speciala.

Oferte personalizate

Pentru ca stim ca fiecare eveniment este unic, venim in intampinarea ta cu pachete si oferte personalizate, in functie de nevoile tale.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a te ajuta sa creezi evenimentul dorit!