•  Strada D23, Nr. 2-4, Mamaia Nord, Năvodari | Contact
  •  +40 731 687 440 | +40 746 391 251
ro

Oferte Team Building - Investește în echipa ta

1_713

Vila Pontica este situată în Mamaia Nord, la aproximativ 1,5 km de intrarea în stațiunea Mamaia. Hotelul este situat la aproximativ 200 de metri de plajă și  de noua promenadă ce face legătura între Mamaia Nord și Mamaia.

Locația este ideală pentru team-building  într-o clădire ce combină stilul arhitectonic brâncovenesc cu cel mediteranean. Capacitatea cazarii este de 15 camere duble si 5 suite. Fiecare dintre ele sunt amenajate individual și au acces la terasa comună. De asemenea toate camerele au vedere la  grădina interioară și sunt dotate cu aer condiționat , televizoare cu ecran plat. Vila beneficiază de o curte interioară cu piscină în aer liber , șezlonguri dar și de o grădină cu vegetație luxuriantă, spațiu ce oferă o răcoare plăcută chiar și în cele mai călduroase zile de vară. Acest spațiu intim se rupe de agitația obișnuită a unei stațiuni si oferă intimitatea pe care oaspeții noștri o caută. Vila Pontica vă mai pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii, o sală pentru conferințe, parcare privată gratuită și acces gratuit la rețeaua Wi-Fi a hotelului. Restaurantul din cadrul complexului vă oferă un meniu variat cu specific mediteranean ,specialitatea casei fiind pește proaspăt, prins zi de zi din Marea Neagră.

Vila Pontica va pune la dispozitie :

   - Sala de conferinte-  Video proiector, lounge-area  pretabila pentru organizare de conferinte si intalniri business.

2_840

3_712


   - Restaurant –mic dejun ,pranz,cina, bar

4_695
   - Cazare-15 camere /2pers per camera + 5 suite /4pers per suita –este formata din 2 dormitoare si o baie.

5_652
   - Capacitate  totala 50 persoane.

Oferim discount din preturile afisate standard!

Evenimentele de team-building trebuie sa fie o experienta deosebita, in cadrul careia intreaga echipa se bucura de activitati interesante, relaxare si mancare buna.

Prin structura sa, Vila Pontica  este recomandata evenimentelor business premium, team-building-urilor de management, dar si altor tipuri de activitati corporate in afara biroului.